Kedves Tagtársaim!

Szeretném megköszönni a 2009. december 12-én, az egyesület tisztújító közgyűlésén mutatott aktív részvételt, ami oly rég óta nem jellemezte az egyesületi közgyűléseket! Jó volt látni, hogy több olyan tagtársunk is jelen volt, aki 7-8 éve nem volt közgyűlésen, de most úgy érezte, hogy a téma fontossága miatt el kell jönnie, hiszen az egyesületnek új elnököt és elnökséget kell választani.

Ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek a bizalmat, aki az elnökválasztáson engem támogatott szavazatával!

Fontosnak tartom leírni, hogy a győzelem nem csupán az én érdemem, hanem az ott lévő csapaté, aki most aktívabb tevékenységet és változást akart.

A tagság aktív, összefogó és előremutató tevékenységére nagy szüksége van a fajtának és az egyesületnek, hiszen Önök nélkül, Nélkületek nincs működő egyesület és veszélybe kerül a fajta!

Az Elnökség felépítése a következően alakult:

  • Bartók László
  • Fekete Balázs
  • ifj. Horváth Sándor
  • Kucsora István

Számomra nagy öröm, hogy ilyen szakértőkből álló új elnökség fogja a fajta és a tagság érdekeit képviselni, bennük meg van a lehetőség a fajta korrekt vezetésére. Számomra az elnökség összetétele jelképezi azt az összefogásra ösztönző irányvonalat, melyet célul tűztem ki magam és az egyesület tagsága elé.

Leírhatatlan érzés volt, hogy az eredmény kihirdetése után pár perccel számos tagtárs azonnal kézzelfogható és megvalósítható tervekkel fordult hozzám! Remélem sikerül mindenkinek a lelkesedét és aktivitását fenntartanom és fokoznom, valamint erre másokat is ösztönözni! Problémáink és céljaink közösek, azokra nekünk magunknak együtt kell megoldást keresnünk és találnunk, nem mindig szabad kizárólag külső segítségekre támaszkodnunk.

Fontosnak tartom, az eddig megszokottakkal ellentétben a tagok számára a nyilvánosság folyamatos biztosítását, és a korrekt tájékoztatást.

Ennek első jeleként feltüntetem minden elérhetőségem. Szívesen várok minden észrevételt (kritikát is!), tanácsot, ötletet, lehetőséget, kérdést….stb.; amelyre természetesen nem én egymagam szeretnék megoldást vagy választ adni, hanem közvetítem ezeket a tagság és a vezetőség felé, ill. a megfelelő szaktudással rendelkező tagtársaim felé!

Fontosnak érzem az új tagok toborzását, és a kallódó, fajtába tartozó egyedek felkutatását. Szeretnék mindenkit arra buzdítani, hogy keressük meg az egyesületben még nem nyilvántartott lovakat. Akinek az ismeretségében furioso ló tulajdonosa van, adja meg neki elérhetőségem, de olyanokat is szívesen várunk, akik ugyan nem tulajdonosai a fajtába tartozó lónak, de támogatni szeretnék ezen nemzeti kincsnek számító tradicionális magyar lófajtát!

Minden kedves furioso tulajdonostól, fajtát kedvelőtől türelmet szeretnék kérni, a konkrét vezetőségi váltás csak a hivatalos cégbírósági bejegyzés és átvétel után történik meg, ez sajnos akár hónapokat is igénybe vehet. Ígérem, próbáljuk a lehető leggyorsabban lebonyolítani!

Célom egy olyan egyesület vezetése, amelyben minden tag megtalálhatja a szándékainak és szakmai kvalitásának megfelelő helyét és elismerését, egy olyan egyesület vezetése, amelynek érdemes a tagja lenni.

Még egyszer köszönöm mindenkinek az aktív részvételt! Azon tenyésztőtársainknak külön köszönet, akik az elmúlt időszakban rég nem látott egységben mögém álltak és munkájukkal segítettek!

 

Üdvözlettel:

Dr. Plutzer Imre

 

2377, Örkény, Tatárszentgyörgyi út 31.

mobil: 06 30 242 14 19

Plu-Vet KFT állatorvosi rendelő telefon / fax: 06 29 311 811

email: pluvet@gmail.com

 

Örkény, 2009 .december 13.

furiosonorthstar