Nyeregszemle 2012., Ópusztaszer (május 18-19-20.)

Idén második alkalommal került megrendezésre Ópusztaszeren a Nyeregszemle, melyen a Nemzeti Vágta egy előfutama és Nemzetközi Huszártalálkozó is gazdagította a programokat. Ezen a hétvégén a lovas hagyományok és a mai lóhasználat legkülönbözőbb ágainak képviselőit felvonultató sokszínű háromnapos műsort láthattak az érdeklődők. Mintegy 400 ló érkezett az ország különböző pontjairól. Jó részük lovas alatt, vagy fogatban tette meg a szükséges távot és voltak akik a határon túlról érkeztek. Az idei évben a rendezők lehetőséget adtak, hogy kiemelt fajtaként szerepeljen a furioso-north star, így látványos bemutatóműsorral jelenhetett meg ismét a fajta. Egyesületünket többek közt a Kéktói Ménes (Hódmezővásárhely), a Korona Ménes (Pálfa), Essen Kft. (Karcag), Borbási Ménes (Kecskemét), Lánius-Ker Kft. (Mélykút), a Pálffy Huszár és Hagyományőrző Egyesület, és több egyéni tenyésztőtársunk képviselte.

Köszönet a számtalan résztvevőnek, segítőnek, akik munkájukkal hozzájárultak a műsorok, programok sikeres lebonyolításához! (Résztvevők részletes listája a mellékletben)

Képek:

Thumbnail image Thumbnail image Thumbnail image Thumbnail image Thumbnail image Thumbnail image Thumbnail image Thumbnail image Thumbnail image

furiosonorthstar